HKT® – Kinesiologi behandlingar

HKT®  står för Holographic Kinesiology Treatment. Det är en fysisk behandling som ställer nervsystemets funktioner till rätta, identifierar det som stör kroppen mest och skapar rätt förutsättningar för en naturligt fungerande kropp. Resultatet blir en bättre fungerande kropp med en högre energinivå så att vårt fantastiska immunförsvar kan lösa sina uppgifter och eliminera problemen orsakade av de belastningar som vardag utsätter oss för.  

I vardagslivet andas vi oren luft, tränar hårt, får i oss kemikalier, virus, bakterier, parasiter, svamp eller andra störande mikrober. I kroppens naturliga tillstånd råder balans: med ett välfungerande nervsystem och en optimal näringsstatus kan immunsystemet lösa problemen som uppstår. Men om kroppen inte befinner sig i sitt naturliga balanserade tillstånd börjar vi lagra in dessa mikrober i kroppen, vilket på sikt leder till ohälsa eller så kallat naturligt åldrande.

Bakgrund

HKT är ett system som bygger på spetskompetens inom neuroscience och är en mycket precis och kraftfull metod som utarbetats av Ulf Kilman, som vid sidan av sin forskning hittills genomfört över 30.000 behandlingar på klienter från mer än 30 länder. Beståndsdelarna är vedertagen medicinsk kunskap som kompletteras med ett urval av alternativmedicinska metoder. I diagnos och behandling används de senaste insikterna inom näringslära, anatomi, pH värde, syresättning och neurologi som paras ihop med praktiskt beprövade alternativmedicinska metoder hämtade från kinesiologi, akupunktur, homeopati, osteopati, sacrocraniella behandlingar samt hantering av tankar och känslor. En del kunskap är uråldrig, andra delar bygger på samband som identifierats i den absolut senaste forskningen.

HKT® behandling
- så går det till

En stor fysisk HKT behandling som man gör vid ett nybesök ställer nervsystemets funktioner till rätta,  identifierar det som stör kroppen mest och skapar rätt förutsättningar så att vårt fantastiska immunförsvar löser sina uppgifter och eliminerar problemen. Vi arbetar sedan med  Friway® livstillskott för att stötta kroppens egna processer och tillföra kroppen den näring som behövs för att bli av med de prioriterade problemen.

resultat
  • Helhetsperspektiv på hälsan
  • Återställer naturlig funktion
  • Effektivt
  • Inga biverkningar
  • Mer energi

Om du är motiverad att genomföra förändringen har vi redskapen att hjälpa dig.

TUNING® – Rewire your brain

Vill du bli frisk, vinna eller åstadkomma förändring i din vardag eller ditt yrkesliv? TUNING är en kinesiologisk metod för mental programmering som går på djupet och skapar bestånde förändringar i hur kroppen kopplar.

Tuning® - Den smarta genvägen till förändring

Behandlingen identifierar vad som blockerar dig eller utgör självdestruktivt beteende, tar bort det och ersätter med en mental programmering som lämnar vägen fri för att nå dina mål och känna under resans gång. Har du nått långt kan ditt mål vara att få till sista skärpan. För en annan individ kan målet vara att bli av med mentala hinder som etsat sig fast i hjärnan, t.ex. att bli frisk eller kunna ta kontroll över utvecklingen i sitt liv.

Enkelt uttryckt: att så effektivt som möjligt ta bort hinder och ersätta dessa med positiva programmeringar som får dig att agera rätt med automatik. Möjligheterna är oändliga.


Boka behandling


HKT® Fysisk kinesiologibehandling

 ~ 110 min stor utrensande behandling (nybesök):  2.450 kr
 ~ 90 min stor utrensande behandling (återbesök): 1.900 kr
 ~ 50 min stärkande behandling, ej utrensande: 950 kr

Test vitamin och näringsbehov med Friway kost- och livstillskott

 ~ 25 min:  450 kr

Kostnad för preparat tillkommer i alla behandlingar. Vi arbetar med  Friway® kost- och livstillskott.

Tuning® Mental kinesiologibehandling

 ~ 90 min  1.800 kr

Rådgivning (via telefon eller videomöte)

~ 30 min: 500 kr

Samtliga priser angivna inklusive moms.

Friway hälsoprodukter

BASIC - Höjer kroppens PH-värde

FOCUS - Innehåller viktiga fetter för hormonbalans och immunförsvar.

FLOW - Innehåller vitaminer och mineraler som förbättras kroppens funktioner (Detox)

GLOW - Bygger upp ditt blodvärde och ökar energin i din kropp.

WELL - Ger dig livsviktiga salter och mineraler.

GROW - Innehåller 55,5% proteiner som bygger upp kroppen och styrkan i dina muskler samt används till all kommunikation i kroppen.

HEALTH - Antioxidanter, används för att och bygga upp immunförsvaret på naturlig väg.

B VITAMIN - Viktiga för nervsystemet, huden, blodet samt minskar trötthet och utmattning.

D VITAMIN - Immunförsvar, muskler och psykiska hälsan.

ZINK - Syra-basbalansen, normal fertilitet och reproduktion, bibehålla normalt hår, normal hud och normala naglar, benstommen, celldelningsprocessen. Skyddar cellerna mot oxidativ stress och hjälper till att bibehålla normal synförmåga.

MAGNESIUM - Bibehåller en normal ämnesomsättning, behåller ett starkt skelett, hjälper nervsignalerna som går till hjärtat och musklerna fungera normalt. Minskar trötthet och utmattning. Främjar immunförsvaret.